· 1935 · 2010 ·

75 ANYS DE BASQUET AL MASNOU

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

TORNAR ALS INICIS

Imprimeix PDF

Curiosament, la temporada 89-90, la més exitosa de totes, que es tanca amb el títol de la Lliga Catalana i el de la Lliga de la Divisió d’Honor Femenina Espanyola, suposa un punt i a part, important, a la intensa història del club. El Masnou Basquetbol es queda sense espònsor i davant la impossibilitat de trobar un nou patrocinador que faci front a les despeses que suposa tenir un equip a la màxima categoria del bàsquet femení, la junta directiva decideix donar de baixa el primer equip de la divisió d’honor i seguidament presentar la dimissió irrevocable en bloc.

T8990_campiolliga

 

 

 

 

 

 

 

 

Equip Sènior femení Microbank El Masnou. Campió de la Lliga de la Divisió d'Honor Femenina i de la Lliga Catalana Femenina. Temporada 1989-90.


Durant la temporada 90-91 el club és regentat per una junta gestora fins que el 1991 es fa càrrec de l’entitat una nova directiva presidida per Lluís Bretcha que es mantindrà al càrrec durant nou anys.

Durant aquest llarg mandat es torna a començar la construcció d’un organigrama esportiu ja sense la presència del primer equip femení a la divisió d’honor, però tornant a situar el bàsquet femení d’El Masnou en els llocs capdavanters de Catalunya, especialment als primers anys de la dècada dels 90.

Durant aquests anys destaca la presència a la direcció tècnica i esportiva del club, primer de Pep Clarós, actualment entrenador professional de bàsquet, i més endavant dels ex jugadors ACB, Josep Maria Margall i Joan Ramon Fernández, lligats a la nostra vila des de fa anys, i que aporten la seva experiència i els seus coneixements.

T9900_18

 

 

 

 

 

 

Equip Sènior masculí del Masnou Basquetbol, temporada 1999-2000. Aconsegueix l'ascens a 2ª Catalana. D'esquerra a dreta: Miguel Trigo, Germán Garrote, Paco Ramírez, Manel Parra, Ivan Oliva, Joan Ruyra, Albert López, Pedro López, Àlex Espinosa, Joan Pagès, Màrius Bellès i Victor Ramírez. 


 

L’any 1.995 El Masnou Basquetbol organitza la primera edició del torneig 3X3 coincidint amb la Festa Major de la Vila i que avui en dia es continua celebrant amb un gran èxit, tant de participació com de nivell dels seus concursants.

T9697_50

 

 

 

 

 

 

 

Torneig 3x3 del Masnou Basquetbol al Port Esportiu. Any 1997.L’any 2.000 Lluís Bretcha deixa la presidència del club que a partir de llavors assumeix Antoni Ginferrer fins a mitjans del 2.004. Durant aquests anys el nostre club no només consolida i potencia el torneig 3X3, sinó que, a més, acull l’Escobàsquet infantil els anys 2.002 i 2.003 i organitza per primer cop un Campus d’Estiu a Vilada (Berguedà).

Des del maig del 2004 fins el març del 2012 es fa càrrec de la direcció de l'entitat la junta directiva presidida per Ricard Plana. Durant aquests anys s'amplia el torneig 3x3, es crea el Campus de bàsquet de Setmana Santa el qual es celebra ininterrompudament des del 2008, es crea la Lliga escolar de bàsquet al Masnou i s'amplien el nombre d'equips base del club. Mentrestant l'equip Sènior A masculí aconsegueix l'ascens progressivament de 2a Catalana fins a Lliga EBA on hi juga des de la temporada 2015-16.

Des del març del 2012 el relleu a la direcció de l'entitat l'agafa la junta directiva presidida per Josep Hinojosa.

You are here: LA HISTÒRIA TORNAR ALS INICIS