· 1935 · 2010 ·

75 ANYS DE BASQUET AL MASNOU

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Imprimeix PDF

 8è CAMPUS DE SETMANA SANTA DEL 30 DE MARÇ AL 02 D' ABRIL DE 2015. 

S'acosta el Campus de Setmana Santa, que és una bona oportunitat per a que els nostres jugadors puguin fer un
 salt endavant. Contra el que molt sovint es pensa, el Campus no s’organitza solsament com  un espai  de lleure per als fills mentrestant els pares treballen, si no amb la intenció  d’oferir als nostres jugadors  la oportunitat de millorar el seu bàsquet.
 Per a fer-vos una idea, en quatre dies faran tantes hores de basquet com les que farien en  set  setmanes d’entrenaments normals. En un ambient lúdic i distès es treballen molts  aspectes de base que  tots els jugadors necessiten  millorar.
 Conscients de la importància que tothom s’apunti, el club vol ajudar tot ajustant el preus  de l'any passat. 

campus 2
 D’aquesta manera, el preu és de 50€ per al campus sencer (1998-2005) i de 30€ pels nascuts entre el 2006 i 2009 que serà només als matins.
 L'horari serà de 9h a 13h al matí i de 15h a 17h a la tarda. Igualment s'ofereix l'opció  Migdia, de 13h a 15h i amb dinar inclós, per 10€ al dia.

 Aquest any volem també oferir la possibilitat d'entrar una hora abans, a partir de les 8h.,  amb un cost de 5€ al dia.
 Està obert a tot el públic.

 Data límit d' inscripció i pagament 25/03/2015.

 Descarragueu-vos l' arxiu adjunt (sota l' article), ompliu-lo i porteu-lo a la secretaria del  club. Si ho preferiu, el podeu enviar per e-mail a secretaria@elmasnoubasquetbol.cat

 Us animem per tant, a aprofitar-vos d’aquesta oportunitat per als vostres fills...els esperem  la Setmana Santa!You are here: ACTUALITAT LA TEMPORADA Informació ANUNCI CAMPUS 2015