· 1935 · 2010 ·

75 ANYS DE BASQUET AL MASNOU

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

INSCRIPCIÓ 2012-13

SOL.LICITUT D' ADMISSIÓ

 Pots baixar-te el document, emplenar-lo,  i ens ho envies a l' adreça   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la   ,  en breu ens posarem en contacte. Imprimeix PDF 

TEMPORADA 2012-13 - CONDICIONS GENERALS

Aquesta temporada 2012-13 comença el 03 de setembre del 2012 i acaba el 21 de juny del 2013. Els entrenaments es faran tant al complex esportiu com a l’espai públic circumdant.

SOCI

Ser soci del El Masnou Basquetbol  és imprescindible per a participar en les activitats regulars del club. Pels socis menors d’edat, cal que el seu pare, mare o tutor  sigui també soci de l’entitat.

La quota anual de soci és de 30€ i compren del 1 de gener al 31 de desembre. El pagament de la quota anual es cobra pel banc la primera quinzena de gener.

Els jugadors del club, i el pare, mare o tutor si aquest és menor d’edat, cedeixen al club els seus drets d’imatge  i autoritzen al club a registrar les seves dades de caràcter personal, d’acord a la Llei 15/1999 de protecció de dades. El soci podrà accedir, rectificar i cancel·lar aquesta informació mitjançant escrit al club.

JUGADOR ESCOLA

L’activitat de l’Escola de Basquet es fa dues tardes a la setmana de 5h30 a 6h30 els dilluns, dimecres o divendres segons el nivell del jugador.

El jugador, a més dels entrenaments, te la possibilitat d’assistir a partits, trobades i d’altres compromisos que el club pugui establir. El jugador (o pare, mare, tutor) és el responsable del seu desplaçament fins el lloc de l’activitat.

Es paguen deu quotes mensuals de 20€ que es cobren  pel banc la primera setmana de cada mes, d’octubre a juny.

L’equipament obligatori inclou la samarreta del club (20€), els pantalons (10€) i el xandall (40€).

JUGADOR EQUIP

L’activitat dels Equips de Basquet es fa els dilluns dimecres i divendres d’acord amb la graella d’horaris que s’estableix a començament de temporada.

Amb la inscripció, el jugador té el dret i el deure de participar en tots els entrenaments. La participació a les competicions queda supeditada al número de places disponibles i al criteri de la Direcció Tècnica del club. Els jugadors infantils, cadets i juniors del club tenen el deure de participar en les tasques auxiliars d’arbitratge.

Es paguen deu quotes mensuals de 40€ que es cobren  pel banc la primera setmana de cada mes, de setembre a juny. El Masnou Basquetbol assumeix les despeses federatives derivades de la participació a la competició de la Federació.

El jugador (o pare, mare, tutor)  es el responsable del seu desplaçament fins el lloc de l’activitat.

L’equipament obligatori inclou la samarreta del club (20€), els pantalons (10€), la dessuadora (15€) i el xandall (40€). En el cas que dos jugadors coincideixin en un equip amb el mateix numero a la samarreta, canviarà la samarreta l’últim jugador que s’hagi incorporat a  l’equip.

You are here: ACTUALITAT LA TEMPORADA Documentació