· 1935 · 2010 ·

75 ANYS DE BASQUET AL MASNOU

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

ESCOLA 2015-16

Imprimeix PDF

QUÈ ÉS L'ESCOLA DE BÀSQUET ?  

És el futur del nostre club.

L'objectiu de l'Escola és iniciar els nens i nenes més petits en el nostre esport. Que tinguin el primer contacte amb el bàsquet, que l'aprenguin a conèixer com a joc, com a esport i també com una diversió, sense que se'ls faci avorrit.

L'edat per formar part de l'Escola de Bàsquet és dels 5 als 7 anys.

L'horari de l'Escola de bàsquet del Masnou Basquetbol és dilluns i dimecres de 17:30h. a 18:30h. al Poliesportiu Municipal.

Al llarg de l'any els nens i nenes de l'escola participen en diverses "Trobades" amb escoles d'altres clubs.

L'Escola de bàsquet del Masnou Basquetbol la dirigeix l'Andrea Ramos, la qual s'encarrega de coordinar tot el grup de monitors i monitores que desenvolupen aquesta tasca amb els diferents grups. 

baloncesto-08

Imprimeix PDF

L'ESCOLA DE BÀSQUET PARTICIPA AQUEST DIUMENGE A LA TROBADA DE PINEDA DE MAR

Un equip de nens i nenes de l'Escola de bàsquet del nostre club participarà aquest proper diumenge 11 de març  a Pineda de Mar en la 1ª Trobada d'Escoles de la temporada. La jornada, que es farà al Poliesportiu Francesc "Nino" Buscató de Pineda començarà a les 9 del matí i a més de la participació del nostre club també hi seran presents equips de la UER Pineda, Arenys Bàsquet, CE Valldemia de Mataró i CB Sant Vicenç de Montalt.

Esperem que la jornada sigui tot un èxit i que els nens i nenes del nostre club gaudeixin d'aquesta Trobada, la qual serà per a molts d'ells la primera.

You are here: L'ESCOLA L'ESCOLA